About

https://vimeo.com/user45885483/review/291263411/b962896753

Samantha's Promo Video. from Samantha Larsson on Vimeo.

Jag är en professionell ackrediterad bröllopsfotograf med erfarenhet från att  driva eget företag under de senaste åren när jag bodde i Australien. Jag är stationerad nära Västerås, ca 1 timme från Stockholm, och ser fram mot att fotografera underbara bröllop både i regionen och i resten av Sverige.

Tack för att ni besöker min hemsida!

Om mig: Jag älskar varje liten del av ett bröllop. Jag älskar förberedlserna för bruden, sminkningen, håruppsättningen och brudklänningen. Jag älskar den underbara atmosfären, dekorationerna, olika teman, festen och alla lyckliga känslor. Jag följde min passion och gjorde den till mitt livsverk.

Jag vill skapa en fantastisk fotograferingserfarenhet som är personlig och unik för er.

Jag vill att ni skall känna er speciella och absolut vackra framför min kamera på bröllopsdag.

Jag vill att ni i framtiden skall titta på ett fotografi och inte bara komma ihåg, utan också återleva känslorna från det ögonblicket.

Fantastiska fotografier förmedla mer än hur en scen såg ut. De berättar en historia för betraktaren, utan att yttra ett endaste ord. Fanstastiska foton är min passion och min kärlek.

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/291263411" width="640" height="360" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Om ni plannerar ert bröllop, klicka HÄR för att diskutera hur vi kan ordna en perfekt bröllpsfotografering för er.

 

HON ÄR

Samantha Larsson var en AIPP (Australian Institute of Professional Photography) accrediterad fotograf med internationell erfarenhet och språkunskaper i svenska, engelska och kinesiska (mandarin). 

Hon är specialicerad på att fotografera både vintage och moderna bröllop.

Vänligen ta en titt på hennes nuvarande  FACEBOOKSIDA